top of page

Creatvidad møder Kreativitet...en specialist flytter ind.

Superego stemningsbilleder - VisualStories.dk

Superego.nu, Et prisbelønnet kreativt reklame-bureau med fuld fart på, valgte VisualStories.dk til sin helt egen foto-fortælling.

En specialist flytter ind...

Ønsker du spændende billeder af din virksomhed og dine medarbejdere? Så gør som Superego.nu : Invitér VisualStories.dk indenfor.

Jeg fik med det samme respekt for det kreative bureau, Superego.nu, da jeg efter en omtale i JyllandsPosten, tog et kig på bureauets hjemmeside.

Superego.nu, der har kapret ikke mindre end tre af Børsens gazeller indenfor de seneste fire år, fremstod som det, de er: Resultatorienterede marketingsspecialister med et højt kreativt niveau og målrettet kommunikation.

Hjemmesidens fotos fangede dog straks mit blik. Det kunne gøres bedre. Jeg vidste det. Mine fingre kløede efter at gøre et forsøg.

“Måske var det tid…”

Og så var det, at jeg fik endnu større respekt for det østjyske reklamebureau.

Da jeg i et opslag på LinkedIn gjorde opmærksom på muligheden for at højne kvaliteten af virksomhedens fotoside og diskret foreslog mig selv som løsningen, var der nemlig ingen automatreaktioner.

Superego.nu var netop i gang med at forny sin online-profil, og indehaver Anders Juel greb muligheden for sparring: “Måske var det tid til at få øjne på udefra…”

Efter et par snakke - i telefonen og over en kop kaffe - var svaret: Kom!: “Se på os, og skab vores VisualStory i en billedeserie...”

At fortjene tillid...

Som Visual Storyteller, er min opgave at overvinde den naturlige indledende skepsis og fortjene min motivers tillid. Det er en fantastisk opgave!

Jeg elsker, når den gode fotokemi opstår. Når isen er brudt, og det rigtige smil breder sig - både på den ene og den anden side af linsen.

I Superego.nu startede jeg som en flue på væggen og tilbragte flere dage i den rolle. Men det tog ikke lang tid, før jeg og virksomhedens topkreative, supersøde medarbejdere i fællesskab fik isen brudt.

Efter 14 dage havde jeg skudt tre serier, som efterfølgende har dannet basis for mit bud på virksomhedens DNA i billeder.

Tak til Superego.nu for at lukke mig og VisualStories.dk indenfor.

superego.nu/bureauet

SuperEgo.nu Vælger VisualStories.dk

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page