top of page

Hvordan vil DU gerne se ud?

”Et stærkt portræt, som jeg er meget glad for” - skriver museumsinspektør Jeanette Varberg på sit Facebook om et af sine portrætter lavet af Juan DeDios v/ VisualStories.dk

Det fik mig til at tænke på starten - primo 2017. Dengang anede hverken Jeanette eller jeg, hvordan hendes visuelle identitet ville komme til at se ud!

Men i fællesskab fik vi skabt en fortælling i billeder, som Jeanette efterfølgende har brugt på LinkedIn og i sin seneste bog ”Mennesket har altid vandret”. Det var også et billede fra VisualStories.dk, der illustrerede Nationalmuseets officielle pressemeddelelse, da direktør Rane Willerslev for nylig headhuntede hende som ny museumsinspektør.

I VisualStories,dk er min opgave, sammen med dig at finde og forvandle udvalgte selvbilleder til dokumenteret virkelighed.

At hugge med lys...

Som en billedhugger starter med den rå sten, begynder jeg med mørke. Over en kop kaffe lærer vi hinanden at kende og fortsætter dialogen løbende herefter. På den måde finder jeg ud af - ikke hvordan stenen skal hugges, men hvordan lyset skal sættes.

Med lys kan alt lade sig gøre! Måske finder vi settings eller rekvisitter, der kan være med til at gøre dit billede til virkelighed. Måske ikke.

Men vi stopper først, når jeg har fundet DIG. DIN gnist. DIT drive.

Kontakt mig: juan@dedios.dk

VisualStories.dk by: DeDios.dk

+45 2627 4788.

Jeanette Varberg Museumsinspektør Nationalmuseet

Pressefoto af VisualStories by: DeDios.dk

Jeanette Varberg pressefoto DeDios.dk

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page