top of page

Juan de Dios maler med sit kamera...


Fotografiet her af hustruen Tina og datteren Frida er taget ved Skagen. Det leder uvilkårligt tanken hen på et Krøyer-malerii fra samme sted. Foto: Juan de Dios

Fotografiet her af hustruen Tina og datteren Frida er taget ved Skagen. Det leder uvilkårligt tanken hen på et Krøyer-maleri fra samme sted. Foto: Juan de Dios. Tekst: Knud Mogensen - Randers Amts Avis.

KNUD@AMTSAVISEN.DK

Publiceret 06. januar 2017 kl. 18:01

På søndag åbner en udstilling med nye fotokunstværker i sognegården ved Enghøj Kirke. Udstill

Nogle maler med pensel, andre med ord. Juan de Dios maler med sit kamera - i helt bogstavelig forstand. For når man ellers efter god fotolærdom søger at holde sit kamera stille, når man fotograferer, bevæger den nu 43-årige kunstfotograf med bopæl i Spentrup meget bevidst kameraet og opnår derigennem nogle helt unikke resultater.

Nogle af dem kan fra og med søndag den 8. januar se udstillet i sognegården ved Enghøj Kirke, og det er netop denne karakteristiske kirkebygning, der er motiv. I flere udgaver, i øvrigt foreviget af Juan de Dios over to dage. Udstillingen hedder "Over Enghøj - In-A-rush!" fra den 08. Januar til den 01. Marts 2017

Når Juan de Dios udstiller, sker det under benævnelsen Dogma-in-A-rush. Han debuterede under netop den benævnelse i maj 2015 med en samling på 25 billeder, taget i landsbyområder uden om Randers og i større byer som Aarhus, Odense og København

 

Se hele artiklen på Randers Amts Avis hjemmeside: http://amtsavisen.dk/navne/Juan-de-Dios-maler-med-sit-kamera/artikel/321531

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page